opetustyot.fi

close
notifications_none

Luo työpaikkavahti

Vastaanota sopivat työpaikkailmoitukset suoraan sähköpostiisi asettamiesi kriteerien mukaan

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Hyväksyn palvelun ehdot ja yksityisyyskäytänteet..

Nacka vatten och avfall AB

Nacka vatten och avfall AB levererar säkra vatten- och avfallstjänster för alla som besöker, lever eller verkar i Nacka kommun.  Genom våra tjänster skapar vi förutsättningar för ett långsiktigt och hållbart samhälle. 

Nacka vatten och avfall bidrar till hållbar samhällsutveckling, hanterar frågor som berör alla och lägger grunden till ett fungerande samhälle, under årets alla dagar och timmar.

Allt vi gör syftar till goda och hållbara livsmiljöer. Nacka vatten och avfall verkar i sammanhang som består av säker avfallshantering, återvinning, vattenförsörjning och avlopp.

Nacka vatten och avfall finns för alla - för vår gemensamma livsmiljö.

Nacka vatten och avfall AB är ett helägt aktiebolag till Nacka kommun. Bolaget startades den 1 september 2016. Beslut om att bilda ett VA- och avfallsbolag för kommunens vatten och avlopp och avfalls- och återvinningsverksamhet togs i kommunfullmäktige den 18 april 2016. Bolaget hanterar den taxefinansierade verksamheten som avser vatten och avlopp (VA) enligt vattentjänstlagen och insamling av hushållsavfall enligt miljöbalken. Nacka vatten och avfalls syfte är att "enligt god teknisk praxis och med optimalt resursutnyttjande svara för vatten- och avlopps samt avfallverksamhet i Nacka kommun.

Välkommen med din ansökan! 

Teollisuus

VVS

Työntekijät

105

Päätoimipiste

Nacka

Adress

Ryssviksvägen 2, 131 36

Nettisivu

language

Älä anna työtilaisuuksien mennä ohi Nacka vatten och avfall AB

Täyttämällä Ehdot ja säännöt